Naam en Contactgegevens: Beste Wasmachine Tuinstraat 24a 9711VD Groningen

Algemene Informatie: De website https://www.beste-wasmachine.nl/ is een vergelijkings- en reviewwebsite die consumenten informeert over wasmachines. Wij willen transparantie bevorderen door duidelijk te maken hoe onze website werkt. Het is belangrijk om te begrijpen dat we geen wasmachines of enig ander product rechtstreeks verkopen. In plaats daarvan ontvangen we een commissie wanneer bezoekers besluiten een aankoop te doen via de affiliate links op onze website.

Transparantie: Bij Beste Wasmachine geloven we in absolute transparantie. We willen dat onze bezoekers volledig begrijpen hoe onze website werkt en hoe we geld verdienen. Daarom benadrukken we dat de links naar producten of diensten op onze site affiliate links kunnen zijn, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als je een aankoop doet via deze links. Deze commissie heeft geen invloed op de prijs die je betaalt voor het product of de dienst. Het stelt ons in staat om onze website te onderhouden en de informatie gratis beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Aansprakelijkheid: Het is belangrijk op te merken dat Beste Wasmachine geen producten verkoopt, en we zijn nooit aansprakelijk voor eventuele problemen die kunnen ontstaan bij de aankoop of het gebruik van de producten of diensten die op onze website worden besproken. We geven alleen advies en bieden informatie aan om je te helpen bij het maken van weloverwogen aankoopbeslissingen. Het is essentieel om zelfstandig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen indien nodig.

Jurisdictie: Deze disclaimer is van toepassing op [https://www.beste-wasmachine.nl/] en is onderworpen aan de Nederlandse wetgeving.

Wijzigingen: Beste Wasmachine behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. We raden aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele updates.