Wat is EcoBubble?

Ecobubble logo

Wat is EcoBubble van Samsung?

EcoBubble is een innovatieve technologie van Samsung die je wasgoed schoonmaakt op een energiezuinige manier. De technologie zet wasmiddel en water om in schuim, dat diep in de vezels van je kleding dringt en vuil en vlekken snel en effectief verwijdert.


Eco feature image samsung

Hoe werkt EcoBubble?

In een traditionele wasmachine wordt wasmiddel opgelost in water. Dit water wordt vervolgens verwarmd tot een hoge temperatuur, waardoor het wasmiddel goed kan oplossen en vuil kan verwijderen.

Met EcoBubble gebeurt dit proces anders. Het wasmiddel wordt eerst met koud water gemengd en vervolgens onder hoge druk met lucht verrijkt. Dit zorgt ervoor dat het wasmiddel zich in de vorm van schuim verspreidt over de kleding.

Het schuim heeft een aantal voordelen ten opzichte van vloeibaar wasmiddel. Het is namelijk veel kleiner dan vloeibaar wasmiddel, waardoor het dieper in de vezels van je kleding kan dringen. Bovendien is schuim veel efficiënter bij het verwijderen van vuil en vlekken.

Voordelen van EcoBubble

EcoBubble biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele wasmachines:

  • Energiezuinig: EcoBubble wasmachines kunnen op een lagere temperatuur wassen dan traditionele wasmachines. Dit bespaart energie en geld.
  • Effectiever: EcoBubble schuim verwijdert vuil en vlekken beter dan vloeibaar wasmiddel.
  • Beschermend voor kleding: EcoBubble schuim is minder agressief voor kleding dan vloeibaar wasmiddel.

Conclusie

EcoBubble is een innovatieve technologie die je wasgoed schoonmaakt op een energiezuinige en effectieve manier. De technologie is geschikt voor alle soorten kleding, zelfs voor delicate kleding.

AddWash

Sommige Samsung wasmachines met EcoBubble hebben ook de AddWash-functie. Met deze functie kun je vergeten wasgoed toevoegen aan de wasmachine, zelfs nadat het wasprogramma al is gestart. De AddWash-klep bevindt zich aan de voorkant van de wasmachine en is groot genoeg om een extra handdoek of trui toe te voegen.

AddWash is een handige functie die je helpt om je wasgoed altijd schoon te krijgen.

Share the Post:

Related Posts

bovenlader wasmachine

Wat is het verschil tussen een voorlader en een bovenlader wasmachine?

Sta je voor de keuze van een nieuwe wasmachine, maar weet je niet zeker of je moet gaan voor een voorlader of een bovenlader? Het verschil tussen deze twee typen wasmachines kan van invloed zijn op je wasroutine en de ruimte in je huis. In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken van voorlader en bovenlader wasmachines, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ontdek welke optie het beste bij jouw behoeften past, of je nu op zoek bent naar ruimtebesparing, extra capaciteit, energie-efficiëntie, of gewoon de beste prijs-kwaliteitverhouding. Lees verder om de details te verkennen en de ideale wasmachine voor jouw situatie te vinden.

Read More